Właśnie oglądam stronę, to pierwsze wiązanieBudyn pisze: Może się coś ruszy jak pikniki poczują więź z dziewczynami

Moderatorzy: Piotr WW, AvantGarde
Właśnie oglądam stronę, to pierwsze wiązanieBudyn pisze: Może się coś ruszy jak pikniki poczują więź z dziewczynami
No to skoro już się powiedziało A to trzeba powiedzieć B i przyjść na jutrzejszy meczrubakin pisze:Właśnie oglądam stronę, to pierwsze wiązanieBudyn pisze: Może się coś ruszy jak pikniki poczują więź z dziewczynami
Podbijam! Inna sprawa, że polonijny repertuar jest dość ubogi.AvantGarde pisze:Super! Tylko taka prośba mini prośba od skromnego kibica. Usuńcie te pałeczki do kibicowania i to coś do trajkotania.bartekd pisze:Czemu się nie chwalicie, że powstał sklep z pamiątkami: sklep.skkpolonia.pl
Przecież zyski wspomagają klub.
No chyba że na koszu chcecie aby tak wyglądał doping, zamiast tego który staramy się wpoić my
Osobiście trajkotania i walenia pałeczkami nie lubię. I jak widać nie stosujemy tego na hali. Przedmioty te znalazły się w zestawie gadżetów przygotowanych przez firmę, z którą nawiązaliśmy współpracę. Nie zdążyłem tego zatrzymaćAvantGarde pisze:Super! Tylko taka prośba mini prośba od skromnego kibica. Usuńcie te pałeczki do kibicowania i to coś do trajkotania.bartekd pisze:Czemu się nie chwalicie, że powstał sklep z pamiątkami: sklep.skkpolonia.pl
Przecież zyski wspomagają klub.
No chyba że na koszu chcecie aby tak wyglądał doping, zamiast tego który staramy się wpoić my
jakby chcieli dorabiać więcej to na pewno im powiem. Teraz chyba nie ma o czym gadać. Są zrobione, tego sie nie cofnieAvantGarde pisze:To warto firmę z którą współpracujemy traktować fair i dać im cynk aby nie byli stratni
A tutaj pozwolę się z kolegą nie zgodzić. Tzn. jest zgoda, że ubogi to on jest, ale też informuję, że w minioną sobotę doszło w końcu do odkładanej od maja (!) premiery naszej wersji kawałka Soy de San Lorenzo. Wyszła miazga. Absolutna. Bezwzględny numer jeden w kategorii "Premiera roku". A to nie koniec, bo jakoś tak z Qrczakiem zauważyliśmy, że trybuny na hali o wiele szybciej uczą się nowych rzeczy niż na stadionie. No i plan jest taki, żeby repertuar rozszerzać właśnie tutaj. A przyda się i na piłce (jak nadejdzie na to czas). Jutro (czyli dziś) też coś tam pewnie nowego postaramy się wprowadzić.Sprint pisze:
Inna sprawa, że polonijny repertuar jest dość ubogi.
Tu nad Wisłą gdzie Syreny gródProfesor Ciekawski pisze:może szybciej się uczą bo grupa mniejsza i bardziej zwarta terytorialnie (w sumie dwa balkoniki)? A jak wiadomo z pedagogiki uczyć sie łatwiej w malej grupie niż w wielkiej klasie. A skoro o tym mowa: czy mógłby ktoś przypomnieć słowa tej nowej piosenki przed meczem? Bo ja jej np. dobrze nie opanowałem, chciałbym odrobić pracę domową, bo boję się, ze będzie dziś sprawdzian (albo kolokwium) i słabo wypadnę
To może tej ohydy (kołatki, pałeczki) nie wprowadzać jednak do sprzedaży. Jak najszybciej zgłosić nie dorabianie więcej tego czegoś. A to co już jest (ile jest?, pytanie) dałoby się sprzedać tylko bezpośrednio przed meczem wśród osób, które zadeklarują publiczne zniszczenie zaraz po zakupie w obecności sprzedającego. Myślę, że może tak dałoby się to zutylizować, bez straty finansowej dla SKK Polonia Warszawa.Profesor Ciekawski pisze:..... Nie zdążyłem tego zatrzymać. A jak już są no to są. Wydaje mi się, że tych "klaskaczy" nie sprzedaliśmy ani jednego.
.....
Tak, nuta jest niesamowita!mt7968 pisze:A tutaj pozwolę się z kolegą nie zgodzić. Tzn. jest zgoda, że ubogi to on jest, ale też informuję, że w minioną sobotę doszło w końcu do odkładanej od maja (!) premiery naszej wersji kawałka Soy de San Lorenzo. Wyszła miazga. Absolutna. Bezwzględny numer jeden w kategorii "Premiera roku". A to nie koniec, bo jakoś tak z Qrczakiem zauważyliśmy, że trybuny na hali o wiele szybciej uczą się nowych rzeczy niż na stadionie. No i plan jest taki, żeby repertuar rozszerzać właśnie tutaj. A przyda się i na piłce (jak nadejdzie na to czas). Jutro (czyli dziś) też coś tam pewnie nowego postaramy się wprowadzić.Sprint pisze:
Inna sprawa, że polonijny repertuar jest dość ubogi.
To ja przypomnę, że w pewnym momencie uzbierałeś aż 7 zwrotekmt7968 pisze:Druga zwrotka jest, ale jakoś nikt jej nie podlapal (...)
I tylko nie mów, że nie ostrzegalismyrubakin pisze:Rubakiny pod wrażeniem - kupieni. Rewelacyjnie kibicowsko i sportowo. Nie znam się na tym, ale dziewczyny gryzły parkiet. Brawo!
Super. Serdeczne dzięki, chłopaki (Darek&Michał). Uruchamiamy kolejne kanały komunikacyjne i to jest robota, która będzie procentować w przyszłości.dada6 pisze:Przegrana po dogrywce, jednym punktem. Po raz pierwszy relacja na bieżąco była prowadzona na twitterowym koncie https://twitter.com/SKKPolonia
Chorobo trwajmt7968 pisze:I tylko nie mów, że nie ostrzegalismyrubakin pisze:Rubakiny pod wrażeniem - kupieni. Rewelacyjnie kibicowsko i sportowo. Nie znam się na tym, ale dziewczyny gryzły parkiet. Brawo!. To jest niestety naprawdę zarazliwe.
Podziękowania tylko do Michałamt7968 pisze:Super. Serdeczne dzięki, chłopaki (Darek&Michał). Uruchamiamy kolejne kanały komunikacyjne i to jest robota, która będzie procentować w przyszłości.dada6 pisze:Przegrana po dogrywce, jednym punktem. Po raz pierwszy relacja na bieżąco była prowadzona na twitterowym koncie https://twitter.com/SKKPolonia