Cupiał,Kasperczak,Telefonika,Wisła... :-)
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Cupiał,Kasperczak,Telefonika,Wisła... :-)
Jakoś w zamieszaniu z tajemniczymi inwestorami z Anglii umyka uwadze forumowiczów fakt że jeden z rodzimych "dobroczyńców" piłki wycofuje się z futbolu...
Nie płaczę z tego powodu bo akurat tego klubu nienawidzę jak psa:-)
Ale obawiam się że klimat wokół wisły zniechęci innych którzy chcieliby zainwestować w polskie kluby.
Plus jest taki że niedługo CRACOVIA może stać się jedynym pierwszoligowcem w Krakowie:-)
Nie płaczę z tego powodu bo akurat tego klubu nienawidzę jak psa:-)
Ale obawiam się że klimat wokół wisły zniechęci innych którzy chcieliby zainwestować w polskie kluby.
Plus jest taki że niedługo CRACOVIA może stać się jedynym pierwszoligowcem w Krakowie:-)
-
- IFC POLONI@
nie zaśmiecaj.Zgłoś sobie swoje uwagi za pomocą PW do moderatora a nie tutaj...
Niezauważyłem tematów w tamtym dziale bo żadko tam zagladam więc mój własny mi umknął...
Co do derbów krakowskich to pozostają one niestety cały czas namiastką tego czym mogłyby być lub były...Cracovii 500 na Reymonta i niewiadomo czy wisła wejdzie na stadion pasów,lipa trochę ale jeszcze nie tak źle jak u nas.
Kibicom wisły przydałoby się trochę pokory:-)
Niezauważyłem tematów w tamtym dziale bo żadko tam zagladam więc mój własny mi umknął...
Co do derbów krakowskich to pozostają one niestety cały czas namiastką tego czym mogłyby być lub były...Cracovii 500 na Reymonta i niewiadomo czy wisła wejdzie na stadion pasów,lipa trochę ale jeszcze nie tak źle jak u nas.
Kibicom wisły przydałoby się trochę pokory:-)
Re: Cupiał,Kasperczak,Telefonika,Wisła... :-)
Natomiast legia będzie mieć patent na tytuły mistrza kraju, bo choć niektórzy tak zawsze przed każdym sezonem po ich paru gorszych meczach mówią, ze to już koniec legii to jakoś rok w rok walczą o tytuł, więc jeśli nawet ktoś wspomina o Dyskobolii( w założonym przeze mnie poście koniec Wisły) to ja przypomnę, ze wicemistrzem Polski jest nie Dyskobolia, a właśnie legia, a ja nie mam ochoty słyszeć, na ulicach mojego miasta, że mistrzem Polski jest …G pisze: Nie płaczę z tego powodu bo akurat tego klubu nienawidzę jak psa:-)
- DZIADEKKSP