Cupiał,Kasperczak,Telefonika,Wisła... :-)

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

G
IFC POLONI@

Cupiał,Kasperczak,Telefonika,Wisła... :-)

Post autor: G » śr gru 29, 2004 19:19

Jakoś w zamieszaniu z tajemniczymi inwestorami z Anglii umyka uwadze forumowiczów fakt że jeden z rodzimych "dobroczyńców" piłki wycofuje się z futbolu...
Nie płaczę z tego powodu bo akurat tego klubu nienawidzę jak psa:-)
Ale obawiam się że klimat wokół wisły zniechęci innych którzy chcieliby zainwestować w polskie kluby.
Plus jest taki że niedługo CRACOVIA może stać się jedynym pierwszoligowcem w Krakowie:-)

Paw3l3k
Wielka Polonia
Kontakt:

Post autor: Paw3l3k » śr gru 29, 2004 19:24

Chcesz Cracovii zabrac derby? ;)

Paulinista
IFC POLONI@

Post autor: Paulinista » śr gru 29, 2004 19:25

Nilkomu nie umyka uwadze sa juz 2 tematy w dziale: Sport w Polsce i na Świecie jeden Twojego autrstwa G.

Oficjalnie zglaszam ten temat do moderacji zgodnie z nowymi przepisami forumowymi!!! :D

G
IFC POLONI@

Post autor: G » śr gru 29, 2004 19:38

nie zaśmiecaj.Zgłoś sobie swoje uwagi za pomocą PW do moderatora a nie tutaj...
Niezauważyłem tematów w tamtym dziale bo żadko tam zagladam więc mój własny mi umknął...

Co do derbów krakowskich to pozostają one niestety cały czas namiastką tego czym mogłyby być lub były...Cracovii 500 na Reymonta i niewiadomo czy wisła wejdzie na stadion pasów,lipa trochę ale jeszcze nie tak źle jak u nas.
Kibicom wisły przydałoby się trochę pokory:-)

Awatar użytkownika
Lechu579

Post autor: Lechu579 » śr gru 29, 2004 20:55

No to mamy już czwatry temacik na ten sam temat, włączając mój apropo zmiany trenera w Wiśle.

Awatar użytkownika
Jardel
Kontakt:

Re: Cupiał,Kasperczak,Telefonika,Wisła... :-)

Post autor: Jardel » pt gru 31, 2004 16:41

G pisze: Nie płaczę z tego powodu bo akurat tego klubu nienawidzę jak psa:-)
Ale obawiam się że klimat wokół wisły zniechęci innych którzy chcieliby zainwestować w polskie kluby.
Plus jest taki że niedługo CRACOVIA może stać się jedynym pierwszoligowcem w Krakowie:-)
Natomiast legia będzie mieć patent na tytuły mistrza kraju, bo choć niektórzy tak zawsze przed każdym sezonem po ich paru gorszych meczach mówią, ze to już koniec legii to jakoś rok w rok walczą o tytuł, więc jeśli nawet ktoś wspomina o Dyskobolii( w założonym przeze mnie poście koniec Wisły) to ja przypomnę, ze wicemistrzem Polski jest nie Dyskobolia, a właśnie legia, a ja nie mam ochoty słyszeć, na ulicach mojego miasta, że mistrzem Polski jest …

Awatar użytkownika
DZIADEKKSP

Post autor: DZIADEKKSP » pt gru 31, 2004 17:54

a ja aż tak bardzo się nie cieszę bo ....im więcej sponsorów odchodzi od polskich klubów tym mniejsza wiarygodność naszych klubów .... i do nas (POLONII) może żaden sponsor nie przyjść :cry:

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » pt lis 04, 2005 22:13

• Trwające blisko dwa tygodnie negocjacje w sprawie ustalenia warunków nowej umowy o pracę pomiędzy trenerem Henrykiem Kasperczakiem i Wisłą Kraków zostały w piątek wieczorem zakończone i nie będą kontynuowane - poinformował rzecznik prasowy Wisły Jerzy Jurczyński.

pk

Post autor: pk » sob lis 05, 2005 15:17

Dobra, to bierzemy tego Kasperczaka do nas?
Na 1 druzyne moze jest za slaby, ale z Polonia II moglby popracowac, albo z mlodzieza.

ODPOWIEDZ