Jasne - od tego mamy kasę fiskalnąBudyn pisze:Znana jest już frekwencja? Subiektywnym okiem ludzi było zatrzęsienie.

Moderatorzy: Piotr WW, AvantGarde
Jasne - od tego mamy kasę fiskalnąBudyn pisze:Znana jest już frekwencja? Subiektywnym okiem ludzi było zatrzęsienie.
wiedziałbym to bym pomógł, mam prawie po drodzemt7968 pisze:W ferworze dnia meczowego i dyskusji po wygranej chyba jakoś umknęło wszystkim to, że nasze dziewczyny zagrały w... czarnych koszulach! Jak wiadomo w koszykówce gospodarze grają w jasnych, goście i gościówy - w ciemnych. Ale dogadaliśmy się z Olsztynem, żeby przyjechali w swoich domowych (dzięki!), bo my chcielibyśmy wreszcie grać u siebie w czarnych. No i udało się. Choć o 15:30 musiałem z jedną z dziewczyn wsiadać do samochodu i gnać na daleki Tarchomin po jej czarną koszulę.
Paweł, piszemy na forum czy to już rozmowa na privieProfesor Ciekawski pisze:Marku, z tą beką bym nie przesadzał (pomijając już, że jakos wyjątkowo nie lubię tego słowa) - mamy najlepszą frekwencję w I lidze kosza kobiet i to jest punkt odniesienia. Ja o frekwencji gdzieś wspominałem, uważasz, że powinienem to wyrzucić?
Nie wiedziałem, że na naszą prośbę graliśmy w czarnych. Myślałem, że to Olsztyn tak przyjechał, choć dziwne by to było. W ogóle zdaje się, że Olsztyn należy do tych drużyn, z którymi mamy dość przyjazne relacje (dzięki osobistym znajomościom Kasi zapewne)
dada6 pisze: - strefa małego kibica - jako stały "klient" zawsze będę wychwalał pod niebiosa osoby to prowadzące (często tylko dzięki ich pracy mogę się na meczu pojawić!). Nie wiem, na jakich zasadach działają tam animatorzy (to nie jest pytanie:), ale warto chyba nagłośnić tych, którzy mogą na tym jakoś skorzystać. Czyli np. https://www.facebook.com/MagiczneUrodziny, który profil ma tylko (!) 77 like'ów;
Już 10 114 wyświetleń - całkiem nieźlerubakin pisze:A zajawka...
Autor! Autor!
Możesz sponsorować wejście tym co na nie nie mają. Narzucanie komuś tego że ma kupować kalendarz czy dawać pieniądze charytatywnie jest absurdem. I ci ludzie o których piszesz robią dla Polonii zapewne wiecej od Ciebie, a pieniądze w ten klub wkładają w inne cale.mt7968 pisze:Jako ciekawostkę (ale w sumie smutną) powiem tylko, że od razu pojawili się na meczu "prawdziwi Poloniści" z fałszywymi biletami (czyli opaskami). Grupka mniej więcej sześciu typków, dla których miłość do klubu nie zna granic, głównie wstydu. Do tego bezczelnie usiłowali wyciągnąć na wyjściu kalendarze, a ze dwóm to się chyba nawet udało. Chłopcy - dla mnie jesteście zwykłymi złodziejami, którzy okradają swój klub, a przy okazji dzieci z domu dziecka. Poza tym - wielki oddech ulgi, że się po prostu wszystko udałokozi pisze:Było SUPER!!! jak zwykle..
Skoro Panu sie tak bardzo nie podobało to cwaniactwo, czemu Pan im nie zwrócił uwagi?kwachu pisze:Po pierwsze to widzę że niektórzy nie czytają wcześniejszych informacji i pierdzielą o cenie 20 zł. bez zrozumienia tematu.
Po drugie postami pewnych osób na forum gazeta nie należy się przejmować a tym bardzie na nie odpowiadać
Po trzecie smutne to Profesorze, a jakie niestety prawdziwe. Takie "polskie cwaniactwo". Ale jaki trud, zrobić sobie lewą opaskę żeby dostać kalendarz. Ale na browara kasę pewnie mieli.
Po czwarte nie przejmujemy się. W miarę jak zacznie się to kręcić różnych ataków będzie coraz więcej. Przed kilkunastu laty na spotkaniu z kibicami pewna osoba z powiedzmy wyżyn piłki nożnej powiedziała, że nawet nie zdajacie sobie sprawy jak wiele osób chce Polonię zniszczyć. Trzeba to wiedzieć. Psy będą szczekać a karawana musi jechać dalej - jak mówi przysłowie.
A mecz i atmosfera super.
WiernyMuranów pisze:Możesz sponsorować wejście tym co na nie nie mają. Narzucanie komuś tego że ma kupować kalendarz czy dawać pieniądze charytatywnie jest absurdem. I ci ludzie o których piszesz robią dla Polonii zapewne wiecej od Ciebie, a pieniądze w ten klub wkładają w inne cale.mt7968 pisze:Jako ciekawostkę (ale w sumie smutną) powiem tylko, że od razu pojawili się na meczu "prawdziwi Poloniści" z fałszywymi biletami (czyli opaskami). Grupka mniej więcej sześciu typków, dla których miłość do klubu nie zna granic, głównie wstydu. Do tego bezczelnie usiłowali wyciągnąć na wyjściu kalendarze, a ze dwóm to się chyba nawet udało. Chłopcy - dla mnie jesteście zwykłymi złodziejami, którzy okradają swój klub, a przy okazji dzieci z domu dziecka. Poza tym - wielki oddech ulgi, że się po prostu wszystko udałokozi pisze:Było SUPER!!! jak zwykle..
na mecze piłki nożnej też wskakuja przez płot nie płacąc za bilet?WiernyMuranów pisze:W jaki sposób pomaga sie klubowi kupujac kalendarz czy dając pieniądze na dom dziecka? Myślisz że kto zapewnia Ci to ze legia na kosza sobie nie przyjdzie, 2 bramkarzy z kluby wynajętych przez organizatora kosza?
Po ponad 20 latach kibicowania Polonii zostałem Panem. Miło. A tzw. "polskie cwaniactwo" to przenośnia która dotyczy zarówno próby pozyskania kalendarza na lewą opaskę czy tez np. pracodawcy który jeździ nowym autem a pracownikowi mówi że nie ma na wypłatę.WiernyMuranów pisze:Skoro Panu sie tak bardzo nie podobało to cwaniactwo, czemu Pan im nie zwrócił uwagi?kwachu pisze:Po pierwsze to widzę że niektórzy nie czytają wcześniejszych informacji i pierdzielą o cenie 20 zł. bez zrozumienia tematu.
Po drugie postami pewnych osób na forum gazeta nie należy się przejmować a tym bardzie na nie odpowiadać
Po trzecie smutne to Profesorze, a jakie niestety prawdziwe. Takie "polskie cwaniactwo". Ale jaki trud, zrobić sobie lewą opaskę żeby dostać kalendarz. Ale na browara kasę pewnie mieli.
Po czwarte nie przejmujemy się. W miarę jak zacznie się to kręcić różnych ataków będzie coraz więcej. Przed kilkunastu laty na spotkaniu z kibicami pewna osoba z powiedzmy wyżyn piłki nożnej powiedziała, że nawet nie zdajacie sobie sprawy jak wiele osób chce Polonię zniszczyć. Trzeba to wiedzieć. Psy będą szczekać a karawana musi jechać dalej - jak mówi przysłowie.
A mecz i atmosfera super.
Swego czasu Polonia grała na Torwarze przy Łazienkowskiej. Byłem na prawie każdym meczu. Jeździłem spod Torwaru autobusem. Zawsze był spokój. Ale byli tacy co na Torwar nie chodzili bo... . Tyle w tym temacie.WiernyMuranów pisze:W jaki sposób pomaga sie klubowi kupujac kalendarz czy dając pieniądze na dom dziecka? Myślisz że kto zapewnia Ci to ze legia na kosza sobie nie przyjdzie, 2 bramkarzy z kluby wynajętych przez organizatora kosza?
Teraz to i tak liczą się tylko dwa mecze - 21 grudnia z Płockiem i 10 stycznia z Uniwerkiem w Gdańsku. To drużyny z dolnej połowy tabeli i punkty z tych gier przejdą nam na drugą rundę. Nie znaczy, że resztę laski mają odpuścić, ale w praktyce na górną połówkę nie mamy już szans, więc musimy wygrywać z tymi, co będą z nami w tej dolnej. Takiego myślenia uczy nas regulamin rozgrywekrubakin pisze:Hmm, widziałem te zawodniczki z Łomianek, nawet mój wzrost przy nich wydawał się mikry. Może to i marne usprawiedliwienie, ale tym bardziej jesteśmy z córą 21 żeby cieszyć się z kolejnej wygranej!